Carta dels pares al David

David,

El dia que tu vas nèixer, va ser un dia llarg, et vas fer esperar i tots teniem moltes ganes de coneixe’t; però quanta raó tenien tots els que deien que el que més es recorda és el moment de veure el nen. Quan et vaig veure nèixer s’em van passar tots els mals i quan et van posar damunt meu, em vaig sentir a la glòria. Tenies els ulls una mica onflats, però de seguida els vas obrir i el papa va dir que els tenies com ell; li queia la baba!

Desprès ha anat passant el temps i has anat creixent a un ritme tant ràpid que sembla que no pot ser. Cada dia fas una cosa nova i alguna que altra trastada nova, com buidar-me els calaixos quan tenies cinc mesos i últimament el que més t’agrada és tivar del paper de water per repartir-lo per tota la casa. Però nosaltres lluny d’enfadar-nos amb tú ens dediquem a riure i fer-te fotos per si d’aquí a uns anys no t’acabes de creure tot el que et diguem.

La veritat és que acostumem a dir que ets un “trasto”, però ho diem amb “carinyo” perquè el que ets, és un bon nen.

I avui estem tots aquí reunits per batejar-te perquè al teu pare i a mi ens agradaria que continuesis professant la nostra fé, i és per això que l’avi Josep Maria i la iaia Nita et fan de padrins, per acompanyar-te en aquest nou camí que comences dins l’Esglèsia Católica.

Esperem que ells i la resta de la família ens ajudin a fer de tú una persona dolça i tendra i a la vegada forta i valenta tal com ets ara, perquè el dia de demà siguis capaç de fer front a totes les adversitats que et pot donar la vida, que nosaltres desitgem que siguin poques i que intentarem evitar per tots els nostres mitjans.

Això sí, el més important i que no has d’oblidar mai, David, és que tens una pares que t’estimem per sobre de tot.

Ets el millor que ens ha passat mai, t’estimem peque.

 

 

 

PAPA I MAMA